Bustickets Oost-Nederland

Uitgangspunten
1. Startdatum voor de distributie van bustickets via voorverkoop locaties is 31 januari 2018.
2. In de regio Oost (Flevoland (exclusief Almere en Lelystad), Overijssel en Gelderland) worden 2 papieren vervoerbewijzen via de voorverkoop locaties verkocht. Dit zijn het busticket 2 met een consumentenprijs van € 4,00 en het busticket 6 met een consumentenprijs van € 6,00.
3. Genoemde prijzen zijn inclusief 6% BTW.
4. Voor uitvoeringszaken die het distributieproces van de bustickets betreffen treedt Arriva namens de vervoerders Keolis, Hermes en OVRegioIJsselmond op als contactpersoon voor Chip Bizz.
5. Na 6 maanden, of zoveel eerder als nodig is, wordt de hieronder beschreven werkwijze geëvalueerd en indien gewenst, aangepast.
6. Omdat zowel winkels en Chip Bizz investeren in de voorraad, bieden vervoerders beperkt ‘recht van retour’. Bij een tariefswijziging, beëindiging contract of bij wederzijds goedkeuren mogen winkeliers (via Chip Bizz) hun voorraad bustickets retour sturen.

Distributie bustickets naar winkeliers

1. Chip Bizz neemt via het door haar beschikbaar gestelde e-mail adres service@chipbizz.nl bestellingen voor bustickets in ontvangst van de bij hen ‘aangesloten’ winkeliers.
2. Chip Bizz verzorgt vanuit haar eigen magazijn en voorraad de levering van de door winkeliers bij hen bestelde bustickets.
3. Chip Bizz verstuurt de door winkeliers besteld bustickets per aangetekende post.
4. Winkeliers dienen bij Chip Bizz een minimale bestelling van 2 blokjes per keer te plaatsen.

Distributie bustickets naar Chip Bizz

1. De distributie van de bustickets ten behoeve van de door Chip Bizz aangehouden voorraad wordt verzorgd door LIJNCO in opdracht van Arriva Nederland.
2. Chip Bizz bestelt de bustickets ten behoeve van haar eigen voorraad bij Arriva Nederland door een mail te sturen naar Anne Renkema (anne.renkema@arriva.nl) met daarin het aantal benodigde bustickets per soort.
3. Arriva geeft na ontvangst van de bestelling van Chip Bizz een leveropdracht aan LIJNCO.

Geef een reactie